пʼятниця, 10 жовтня 2008 16:48

Анджеліна Джолі популярніша, аніж колишня Бреда Пітта

Американський журнал Forbes назвав обличчя американської актриси Анджеліни Джолі таким, що найбільше купується. Про це свідчать результати дослідження розкупованості тиражів глянсових журналів, на обкладинках яких розміщуються портрети знаменитостей.

Журнали, на обкладинках яких з"являється Джолі, її чоловік Бред Пітт або їхні діти, тут же розкуповуються.

В той же час, Forbes вважає, що економічний спад, що охопив США, серйозно позначиться на індустрії глянсових видань, і кількість американців, готових викласти $3,99 за таблоїд навіть зі всім зоряним сімейством, значно зменшиться.

Нагадаємо, що журнали People і Hello заплатили Джолі та Пітту по $7 млн кожен за право опублікувати перші фото двійнят знаменитої пари. На ексклюзивних фотографіях, за якими полювали тисячі видань, зображена Джолі з Піттом та новонародженими близнятами Ноксом Леоном та Вів"єн Марчеліною, а також з чотирма старшими дітьми пари.

Днями актор і режисер Клінт Іствуд заявив, що у Анджеліни Джолі "найкрасивіше обличчя на планеті", яке навіть затьмарює її акторський талант.

Top-10 облич, які найбільше купуються, за версією Forbes:

1. Анджеліна Джолі.

2. Дженніфер Еністон.

3. Хіт Леджер (Нагадаємо, Леджер був знайдений мертвим 22 січня в своїй квартирі на Манхеттені. Причиною смерті 28-річного актора стала гостра інтоксикація лікарськими препаратами).

4. Джемі Лінн Спірс, сестра Брітні Спірс (Цього літа 17-річна Джемі народила дівчинку. Журнал ОК! заплатив за фото новонародженої $1 млн).

5. Ніколь Річі.

6. Джесіка Сімпсон.

7. Сурі Круз, дочку Тома Круза та Кеті Холмс.

8. Шайло, дочка Джолі та Пітта.

9. Хайді Монтаг.

10. Оуен Уілсон. Один з провідних коміків сучасного Голлівуду. Увага до нього цього року була підігріта спробою самогубства в серпні минулого року.

Корреспондент.net

Зараз ви читаєте новину «Анджеліна Джолі популярніша, аніж колишня Бреда Пітта ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі