субота, 19 січня 2008 11:54

Андрію Данилко стало погано прямо на сцені

Андрію Данилко стало погано прямо на сцені
Андрій Данилко, наряджений в одяг Вєрки Сердючки, ледь не втратив свідомість прямо на сцені.

Виступаючи на дні народження соліста групи Hi-Fi Міті Фоміна, Андрій Данилко, за його власними словами, відчув себе настільки погано, що навіть перелякався.

Знаменитий артист нечасто балує колег виступами з нагоди їх свят. Але на дні народження у Міті Данилко погодився з"явитися. По-перше, йому запропонували хороший гонорар, а по-друге, їх з іменинником зв"язують приятельські відносини.

Данилко і весь його численний колектив приїхали в ресторан заздалегідь, щоб як слід підготуватися до виступу. Ніщо не провіщало проблем - артист був абсолютно бадьорий і веселий. Але як тільки він вийшов на сцену, відчув сильну слабкість.

Проте Андрій продовжив виступ, хоч і відчував себе погано. А відразу після концерту він попрямував до машини і відбув в готель. Як з"ясувалося пізніше, у нього впав тиск і йому довелося приймати пігулки, які він завжди возить з собою, повідомляє "Твой ДЕНЬ".

Зараз ви читаєте новину «Андрію Данилко стало погано прямо на сцені». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі