неділя, 29 липня 2007 11:52

Андріївську церкву укріплять, щоб вона не обвалилася

Національному заповіднику "Софія Київська" доручено за 2007-2008 рр. здійснити захисні заходи по зміцнення пагорба Андріївської церкви. Про це повідомляє прес-служба Київської державної міськадміністрації.

За інформацією комунального підприємства "Дирекція реставраційно-відновлювальних робіт", столичний мер відповідним розпорядженням передав національному заповіднику "Софія Київська" функції замовника з реконструкції і реставрації споруди павільйону "Золотих воріт", виконанню реабілітаційно-реставраційних робіт на Воротах Заборовського, комплексу захисних заходів по зміцненню пагорба Андріївської церкви.

Згідно з цим розпорядженням, усю документацію відносно цих робіт передано заповіднику. Генеральна проектна організація і генеральна підрядна організація визначаться на тендерній основі згідно з вимогами законодавства в області закупівель, передає Інтерфакс.

Зараз ви читаєте новину «Андріївську церкву укріплять, щоб вона не обвалилася». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі