четвер, 10 липня 2008 18:17

Андрій Шелест бомжував у підвалі будинку

Жителі будинку N56 по вулиці Мстиславській у Чернігові почали відчувати неприємний запах із підвалу. Спочатку думали, що подохли щури. Та спустившися, побачили напіврозкладене тіло. Сусіди впізнали в ньому 23-річного Андрія Шелеста. Раніше він жив із батьками в 103-й квартирі. Останні два роки бомжував у підвалі.

— Андрій залишився сиротою, — говорить сусідка Олена Василівна, 64 роки. — Батько був військовим. Умів лагодити радіоапаратуру, займався фотографією. До нього зверталися, нікому не відмовляв. Років десять тому раптово помер. Мати запила. У них була куча долгів, і вони продали двокімнатну квартиру. Переселилися в малосімейку на Шерстянку. Проте сюди навідувалися часто. Мати — до подруги, Андрій — до своєї компанії. Год назад вона померла від горілки.

Потім Андрій продав малосімейку та переїхав у село Вікторівка, неподалік Чернігова. Купив будинок із газом. Та сільське життя мало приваблювало хлопця. Він приїжджав у Чернігів. Спав у підвалі будинку, де колись жив із батьками. Збирав пляшки, пробував влаштуватися на стоянку охоронцем. Поки був у Чернігові, його хату у Вікторівці обікрали. Навіть батареї опалення зняли.

Сусіди думають, що Андрія Шелеста могли вбити за гроші. Він нещодавно продав будинок у Вікторівці киянам за п"ять тис. грн. Дільничний Роман Клименко, 28 років, каже, що три тижні тому в хлопця знайшли наркотики. Можливо, він помер від передозування.

Зараз ви читаєте новину «Андрій Шелест бомжував у підвалі будинку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі