середа, 09 січня 2008 13:52

Андрій Данилко тікав від лікарів "швидкої"

Інтерв"ю Газети по-українськи з режисером Володимиром Тихим

Коли працював на каналі "1+1", Олександр Роднянський (генеральний продюсер. — "ГПУ") викликав мене і Гришу Ховраха, сценариста-гумориста, до себе. Бачу, навпроти сидять двоє. То були актор Андрій Данилко та його продюсер Юрій Нікітін. Вєрку я тоді лише чув на базарі, — пояснює Володимир. — Андрій щойно приїхав до Києва. Знімав якусь убогу хатинку на вулиці Олени Теліги.

На "1+1" вони створили програму "СВ-шоу".

— Андрій нормальний пацан, — каже Тихий. — Але з людьми тримає дистанцію. З усіма на "ви". Зі мною теж.

Згадує, що гості "СВ-шоу" не знали, як поводитися з чоловіком, переодягненим жінкою.

— Соліст російської групи "Любе" Микола Расторгуєв вирішив, що Сердючка принижує його гідність. Почав істерично кричати у студії. По старинці Андрій робив собі цицьки з презервативів. Перед виступом у клубі "Голлівуд" виявив, що забув їх. Побіг у найближчий ларьок. Немає. Оббіг три — теж. "Ну, а надувні кульки є?" — із розпачу запитав Данилко. Уявляєш, що подумала продавщиця?! — сміється. — Переживання Данилко компенсував міцним сном удома. Розбудити його було проблемою для продюсера й редактора. Якось йому нерв у хребті затисло. Викликали "швидку "Борис". Ці пройдохи заявили, що Данилко помирає, і його потрібно серйозно лікувати. Андрій тікав від них, — усміхається Тихий.

Зараз ви читаєте новину «Андрій Данилко тікав від лікарів "швидкої"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі