четвер, 22 листопада 2007 19:17

Анатолія Гриценка вбило сосною

У вівторок у селі Макове Шосткинського району на Сумщині поховали працівника агролісгоспу Анатолія Гриценка, 47 років.

12 листопада близько 10.30 бригада з чотирьох лісорубів вирубувала дерева поблизу Макового. Від падаючої сосни відлетіла крона. Однією з гілок вдарило Гриценка. Він помер дорогою до лікарні.

— Територія на 50 метрів навколо місця робіт вважається небезпечною зоною, в якій можуть перебувати лише бензопильник і його помічник, — каже Петро Костюченко, директор "Шосткинського агролісгоспу". — А два лісоруби мали бути за межами цієї зони. Анатолій, скоріше за все, не дочекався команди й підійшов ближче до дерева, яке спилювали. Гриценко пропрацював у нас трохи більше року.

— Я була в нього класним керівником, — розповідає Софія Клименко, 66 роки. — Викладала українську й англійську мови. Толя добрий був хлопець. Сильно переживала за нього, коли забрали до Афганістану. Часто до мене заходив з однокласниками: дрова рубав, вишні пообрізав. Так і не женився. Раніше казав, що ще рано. А тоді я вже й не питала більше. Незручно якось було.

Анатолій Гриценко мешкав із матір"ю. Його рідна сестра Тетяна живе в Шостці. Витрати на поховання узяв на себе агролісгосп. З"їхалися рідня, колеги. Анатолія поважали та любили. На кладовище зійшлося майже все село.

Зараз ви читаєте новину «Анатолія Гриценка вбило сосною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі