субота, 03 червня 2017 10:20

Анатолій Паламаренко дав 18 концертів на передовій

Анатолій Паламаренко дав 18 концертів на передовій
Артист художнього слова Анатолій Паламаренко за 6 днів дав 18 концертів на передовій, фото: Сергій Старостенко

Артист художнього слова Анатолій Паламаренко за 6 днів дав 18 концертів на передовій. Раз попав під обстріл.

Про це він розповів в інтерв'ю журналу "Країна"

"Торік їздив на Донбас на передову з Макарівською бригадою волонтерів. Ми за 6 днів у саму спеку зробили 18 виступів на передовій. Якось вітерець доніс на ворожу сторону звук з динаміка. Якраз був мій виступ, коли розвідка передала повідомлення: "Тікайте, бо сєпари вже підвели установку". Тільки-но заскочили в бліндаж – як гахнуло!", - сказав Анатолій Паламаренко.

"Коли дружина про це дізналася, сварилася: "Доки ти будеш їздити?Доки мучитися?". Робитиму це, доки є сили", - додав він.

Також Анатолій Паламаренко розповів про те, як виступав перед школярами Луганщини.

"В області до дня перепоховання Тараса Шевченка влаштували фестиваль "В сім'ї вольній, новій". Основне дійство проходило у Сіверськодонецьку, але учасників розселили по всіх усюдах. Мене — у Новопскові. Вчителі одягнули дітей у вишиванки, змусили прочитати Шевченка. Це було не читання, а біда. Розказували вірші, як роботи", - поділився артист.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Коли заїхав у двір на "запорожці", всі ахнули" — Анатолій Паламаренко

"Коли вони почули вірші Шевченка у моєму виконанні, ніби воскресли. Довго ще не відпускали. Прочитав їм ще "Ярмарок" Остапа Вишні. "Ну и замочил" — обговорювали між собою мій виступ школярі. Коли йшов зі сцени, підійшов одинадцятикласник: "Разрешите вам пожать руку", - додав Паламаренко.

Більше спогадів Анатолія Паламаренка читайте у свіжому номері журналу "Країна".

Зараз ви читаєте новину «Анатолій Паламаренко дав 18 концертів на передовій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі