четвер, 06 березня 2008 08:00

Анастасія Волочкова таємно повінчалася в Таїланді (ФОТО)

Відома балерина Анастасія Волочкова та її чоловік Ігор Вдовін пройшли таємний обряд одруження під час недавньої подорожі на один з островів Таїланду.

- Під час нашого відпочинку в Таїланді Ігор приготував для мене справжній сюрприз, - поділилася з нами Настя. - Він замовив яхту, і ми поплили на крихітний острівець. Там і здійснилася процедура вінчання за тайським звичаєм. Я дуже щаслива. Другий раз відчула себе нареченою. Таке радісне хвилювання!

Таїнство вінчання проходило в одному з храмів буддистів крихітного острівця.

- Під час обряду ми дали один одному обітниць мовчки, тільки за допомогою жестів, - розповідає Настя. - Спеціально для цього нас нарядили в екзотичні костюми, головним атрибутом яких були вінки і намиста з живих квітів. Це символ любові і життя. Вся процедура тривала не більше години, але ми немов очистилися. За канонами буддизму цей обряд зв"язав нас навіки. І я щаслива! Ігор - найкращий чоловік в моєму житті. Я йому дуже вдячна за такий подарунок, повідомляє "Твой ДЕНЬ".

Зараз ви читаєте новину «Анастасія Волочкова таємно повінчалася в Таїланді (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі