вівторок, 05 листопада 2019 14:05

"Яна потроху відчуває ноги" — молодій мамі лікарі дають шанс на одужання, потрібна допомога

Автор: Фото надане Альоною Кучеренко
  Яна із сином Артемкою.
Яна із сином Артемкою.

19-річна Яна Кучеренко із села Веселівка Христинівського району на Черкащині півроку тому отримала перелом хребта. Столичні лікарі кажуть, що є шанси стати на ноги. Один день реабілітації коштує близько 3 тис. грн. Рідні просять фінансової допомоги.

"Яна місяць перебувала в реанімації обласної лікарні. Їй вставили в хребет пластину, з легень викачували кров. А потім перевели ще в Уманську районну лікарню. Через кілька тижнів дочку виписали додому. Яна потроху відчуває ноги. Я дзвонила в один із реабілітаційних центрів біля Києва. Там дають шанс, що Яна зможе ходити або принаймні себе обслуговувати. Треба пролікуватися хоча би кілька місяців. На день потрібно майже три тисячі гривень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Хотіла зробити селфі для матері, яка в Польщі на заробітках" — Кароліну Петренко вразив струм, потрібна допомога

Я покинула роботу. Доглядаю за Яною та її маленьким синочком Артемчиком. Йому 1,4 роки. Був забувся за Яну, поки вона лежала в лікарнях. А зараз від неї майже не відходить. Грається, інколи на ній так і засинає. На лікування допомагав керівник нашого сільгосппідприємства, збирали односельчани та просто незнайомі люди. Я звертаюся до небайдужих людей з проханням допомогти на реабілітацію моєї дочки й мами мого внучка", — розповіла Gazeta.ua мати Альона Кучеренко.

Реквізити для допомоги:

Карта Приватбанку: 5168 7573 7546 2415 (Кучеренко Яна Павлівна).

Зараз ви читаєте новину «"Яна потроху відчуває ноги" — молодій мамі лікарі дають шанс на одужання, потрібна допомога». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі