середа, 01 листопада 2017 03:00

Аміну Окуєву таємно поховали

Аміну Окуєву таємно поховали
Аміну Окуєву поховали без публічного прощання

Родичі вбитої під Києвом екс-учасниці добровольчого батальйону "Київ-2" Аміни Окуєвої вирішили поховати її без публічного прощання в невідомому місці.

Про це повідомляє "Громадське".

З Окуєвою мали прощатися у вівторок, 31 жовтня, на території мечеті Ісламського культурного центру. Однак матір загиблої не захотіла, щоб це було публічне прощання. Чоловік Окуєвої Адам Осмаєв повідомив, що її вже не публічно поховали в іншому місці.

Окуєва задовго до першого замаху в червні цього року написала заповіт. Там вказала, де хоче бути похована.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Це вирок системі" - реакція соцмереж на вбивство Окуєвої

Увечері 30 жовтня на залізничному переїзді біля селища Глеваха Київської області невідомі обстріляли з кущів автомобіль Аміни Окуєвої. Вона загинула.

Аміна Окуєва брала участь у Революції гідності та у війні на Донбасі у складі батальйону "Київ-2". Це не вперше, коли на Аміну Окуєву та її чоловіка Адама Осмаєва вчиняли напад.

1 червня 2017 року у Києві на Подолі стріляли у колишніх бійців-добровольців Аміну Окуєву та її чоловіка Адама Осмаєва. На їхню думку, напад здійснив досвідчений кілер, якого готували у ФСБ або ГРУ РФ.

Зараз ви читаєте новину «Аміну Окуєву таємно поховали». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі