вівторок, 31 липня 2007 16:13

Американський журнал назвав найкраще одягнених знаменитостей (ФОТО)

Американський журнал Vanity Fair в 68 разів склав свій щорічний список найкраще одягнених знаменитостей. У числі найбільш елегантних і стильних чоловіків названі актор Джордж Клуні, музикант Ленні Кравіц і новий президент Франції Ніколя Саркозі. Серед жінок відмічені актриса Рене Зельвегер, Мішель Обама - дружина кандидата в президенти США Барака Обами, Іванка Трамп - модель і дочка магната Дональда Трампа, режисер Софія Коппола.

У номінації "найкраще одягнена пара" значаться Бред Пітт і Анжеліна Джолі, Девід і Вікторія Бекхем, Ештон Катчер і Демі Мур. Слід зазначити, що Девід Бекхем і раніше потрапляв в топ Vanity Fair, проте один, а не у складі подружньої пари. У окремі групи виділені знаменитості, що мають відношення до модної індустрії, а також представники альтернативних модних напрямів.

Всього в новий список журналу потрапили 60 чоловік. Поки він розміщений на сайті видання, а надрукований буде у вересневому номері, повідомляє Vanity Fair.

Зараз ви читаєте новину «Американський журнал назвав найкраще одягнених знаменитостей (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі