пʼятниця, 14 листопада 2008 13:47

Американський поліцейський вистрілив у власне віддзеркалення

Співробітник поліції з Піттсбурга, штат Пенсільванія, упустив підозрюваного в торгівлі наркотиками, вистріливши у власне віддзеркалення в дзеркалі, повідомляється на сайті ThePittsburghChannel.

Як розповіли журналістам в місцевій поліції, в дільницю поступило повідомлення про двох підозрілих чоловіків у дворі одного з будинків. У одного з них поліцейські побачили пістолет. Побачивши поліцію, один з чоловіків вбіг в розташований поблизу будинок і замкнув за собою двері.

Поліцейський пішов за підозрілим чоловіком в будинок із зброєю напоготів. Приміщення було освітлене досить слабо, і в кухні захисникові правопорядку здалося, що біля протилежної стіни стоїть чоловік, який цілиться в нього з пістолета. Поліцейський двічі вистрілив в тому напрямку, і почув звук скла, що б"ється.

Як пізніше виявилось, співробітник поліції прийняв за злочинця власне віддзеркалення. Підозрілий озброєний чоловік сховався. Поліцейським поки не вдалося з"ясувати, чи проживає підозрюваний в цьому будинку.

Зараз ви читаєте новину «Американський поліцейський вистрілив у власне віддзеркалення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі