вівторок, 02 вересня 2008 11:21

Американський корабель "Даллас" привіз до Севастополя сміття

Корабель берегової охорони США "Даллас", що 1 вересня зайшов в порт Севастополя з Грузії, вивантажив на берег сміттєві контейнери, а після цього знявся з якоря, повідомляє РИА Новости.

Представники проросійських організацій, нагадаємо, зустріли "Даллас" акцією протесту. У пікеті брали участь близько 200 осіб: зокрема представники Блоку Наталії Вітренко та партії "Російський блок". Пікетники, як повідомляли "Українські новини", тримали плакати з написами "NATO, gohome!" і "Севастополь проти НАТО".

За інформацією агентства, вони навіть на якийсь час заблокували виїзд з морвокзала, не даючи проїхати машині зі сміттям, вивантаженим з борту "Далласа".

Американський корабель, нагадаємо, раніше доставив гуманітарний вантаж в грузинський порт Батумі. До Севастополя він прибув, як повідомлялося, на запрошення української влади.

Зі свого боку, глава громадської організації "Російський вибір" Геннадій Басов, якого цитує сайт телеканалу НТВ, розцінив подію як провокацію з боку президента України Віктора Ющенка. "Ніхто сюди ці кораблі не запрошував, і севастопольці проти, - заявив Басов. - Те, що Ющенко не враховує інтереси жителів, це найнатуральніша антинародна політика". "За цю антинародну політику Ющенку ще доведеться відповісти", - додав він.

Зараз ви читаєте новину «Американський корабель "Даллас" привіз до Севастополя сміття». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі