неділя, 25 березня 2007 10:52

Американський губернатор зізнався в зустрічі з прибульцями

Колишній губернатор Арізони Файф Саймінгтон підтвердив, що загадкові вогні, що з"явилися в небі над Феніксом 13 березня 1997 року, були вогнями корабля прибульців.

"Просто відчувалося, що він інопланетний", - пояснив колишній губернатор. - "Я льотчик і знаю майже про кожну машину, яка літає. Це було більше, ніж все, що я коли-небудь бачив. Це залишається великою загадкою. Інші люди бачили це, відповідальні люди. Я не знаю, чому над цим сміються".

Саймінгтон займав пост губернатора Арізони з 1990 по вересень 1997 року. Під час появи незвичайних вогнів він спростовував і сам висміював чутки про НЛО. У червні 1997 року Саймінгтон влаштував прес-конференцію, на якій продемонстрував журналістам арештованого "прибульця" з очима комахи. Коли Саймінгтон зняв з нього маску, всі присутні побачили голову апарату губернатора. Тепер Саймінгтон стверджує, що приховував правду про прибульців, побоюючись паніки серед населення.

Офіційну версію, що пояснює появу вогнів у небі над Феніксом, запропонували американські ВВС. За твердженням військових, під час тренувального польоту літак A-10 Warthog запускав сигнальні ракети, які поволі падали і згорали, передає Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Американський губернатор зізнався в зустрічі з прибульцями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі