понеділок, 04 червня 2007 10:44

Американський фотограф винахідливо оголив 2 тисячі голландців

Знаменитий американський фотограф Спенсер Тунік завершив зйомки в Амстердамі. Тунік відомий тим, що знімає сотні і тисячі людей абсолютно голими.

Раніше в Мехіко, напередодні конкурсу "Міс Всесвіт", Спенсер роздів одночасно 18 тисяч людей. В Амстердамі він вирішив не ставити рекордів масовості заходу і спробував використовувати особливості міської архітектури. Фотографії відрізнялися особливою художньою винахідливістю.

На одній - моделі збудовані по відтінку шкіри, на іншій - вони немов літають над водою (їх утримує дугоподібний легкий місток), на третій - тіла утворюють живий горб, на четвертій - виставлені, як у величезній вітрині, на готельних балконах. Фантазія художника розгулялася в найвільнішому місті Європи.

Зйомки почалися опівночі і були закінчені 3 червня удосвіта. Напередодні чергового "голого велопробігу", який цього року голландці вирішили влаштувати в передмісті Наймегена 9 червня, Спенсер Тунік зробив серію фотознімків місцевих нудисток верхи на самому екологічному транспорті.

На амстердамських зйомках Туніку голими позували близько 2 тисяч людей. Експозиція його робіт, зроблених в Голландії, буде виставлена в центрі Амстердама з 23 червня до початку серпня. Це будуть великі знімки - в людське зростання, повідомляє NEWSru.


Зараз ви читаєте новину «Американський фотограф винахідливо оголив 2 тисячі голландців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі