середа, 06 червня 2007 13:33

Американський фокусник дивує світ (ФОТО)

Американському ілюзіоністові Кріссу Енджелу вдалося вибратися з цементного саркофага, який був підвішений над Таймс Сквер в Нью-Йорку. Провисівши 24 години, бетонний короб впав, проте усередині нікого не виявилося.

39-річного Енджела закрили в прозорій коробці, яку зверху покрили цементом. Потім цементний саркофаг підвісили на висоті 12 метрів на нью-йоркській площі. Вся дія розгорталася на очах здивованої публіки і журналістів.

Сотні людей зібралися на площі подивитися на зникнення Енджела, яке транслювалося на великий екран з маленької камери, встановленої усередині короба. До останньої миті на екрані був видний Енджел, що упирається ліктями в стінки саркофага. Проте коли короб скинули на землю, ілюзіоніста там не виявилося.

Натовп замовк, коли організатори шоу почали викликати бригаду "швидкої допомоги", проте через мить ілюзіоніст з"явився на підмостках у екрану в бадьорому настрої, але тримаючись за серце.

Більшість людей вагалися, чи був Енджел взагалі усередині коробки. "Що ж, я дійсно був там, коли вона впала, це правда", - заявив ілюзіоніст в Reuters, додавши, що краще б люди запитали себе, як йому вдалося опинитися на підмостках через мить після того, як саркофаг впав.

Енджел почав працювати ілюзіоністом ще в підлітковому віці. Він здобув популярність після того, як стартувало його шоу, яке включало левітацію, прогулянки по воді, лежання під пресом на ліжку, що утикається цвяхами, передає Reuters.

Зараз ви читаєте новину «Американський фокусник дивує світ (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі