четвер, 15 листопада 2007 17:15

Американські поліцейські заарештували галюциногенну жабу (ВІДЕО)

Американські поліцейські заарештували галюциногенну жабу (ВІДЕО)
У американському штаті Міссурі поліція округу Клей заарештувала колорадську жабу (Bufo alvarius). Тварина утримується під вартою в криміналістичній лабораторії, а його власника, 21-річного жителя Канзас-Сіті на ім"я Девід Тейсс звинуватили у володінні наркотичним препаратом і відпустили під заставу, передає місцевий телеканал KMBC.

За словами поліцейських, власник жаби збирався використовувати її як галюциноген. На думку експертів, психоделічний ефект досягається, якщо лизнути жабу, отруйні залози якої виділяють речовини, що відносяться до триптамінів. Більшість похідних від триптаміну мають психоактивні властивості.

У багатьох зоомагазинах не продають колорадських жаб, оскільки їхньою отрутою можна отруїтися. До того ж він смертельно небезпечний для домашніх тварин. В той же час за федеральними законами продаж і розведення жаб цього виду не заборонено. Окружна поліція, яка заарештувала жабу, стверджує, що вперше зіткнулася з такого роду галюциногеном.

За матеріалами Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Американські поліцейські заарештували галюциногенну жабу (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі