четвер, 29 березня 2007 13:01

Американські підлітки вмирають від нової гри "На сьомому небі"

В світі, й особливо в США останнім часом особливої популярності набула гра під назвою "Космічний ковбой" або "На сьомому небі". Її сенс полягає в тому, щоб міцніше затягнути мотузок на шиї, а потім розслабити його. У цей момент до мозку різко підливає кров, що дає людині особливі відчуття, як після прийому наркотиків.

Хоча ігри з асфіксією існують впродовж довгого часу, в останні декілька років пройшла хвиля новин про смертельні випадки. За минулий рік тільки в США від ігор із задушенням загинули 40 чоловік, і п"ятеро отримали серйозні травми. Діти гинуть тому, що грають в задушення наодинці й не встигають вчасно розслабити мотузку.

Після того, як 16-річний американець Леві Драхер, намагаючись досягти особливого ефекту, затягнув на своїй шиї мотузку, але знепритомнів перш ніж ослабити вузол, і після цього три дні був у комі, гра стала предметом публічного обговорення. Сам Леві почав виступати проти цієї гри, сформувавши разом з матір"ю національну організацію під назвою "Ігри, в які діти не повинні грати", пише The New York Times (сайт ІноПресса).

Зараз ви читаєте новину «Американські підлітки вмирають від нової гри "На сьомому небі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі