вівторок, 22 січня 2008 15:47

Американські чоловіки вживляють собі грудні імплантати

Американські чоловіки вживляють собі грудні імплантати
Все більше американських чоловіків, які не можуть добитися красивих, рельєфних грудей за допомогою фізичних вправ і підняття тяжкості, лягають під ніж пластичного хірурга.

Грудні імплантати набирають популярність серед чоловіків: за даними Американського товариства пластичних хірургів (American Society of Plastic Surgeons), 2006 року було проведено 409 операцій із вживлення даних імплантатів. Це на 99% більше, ніж 2005 р.

Як говорить масажист одного з салонів Сан-Франциско, який зробив операцію два роки тому, "я почав ходити з прямою спиною. І, звичайно ж, купую дуже багато обтягуючих футболок!".

Операція зі вживлення імплантатів коштує від $7 тис. до $12 тис., вартість самих імплантатів складає $1,6 тис. за пару.

У 2006 році в США було проведено 11,5 млн. пластичних операцій, 1 млн. з них зробили чоловіки. Найпопулярнішою процедурою у сильної половини людства стала зміна форми носа, далі йдуть операції на повіаках, ліпосакція, пересадка волосся і гінекопластія, повідомляє Newsland.

Зараз ви читаєте новину «Американські чоловіки вживляють собі грудні імплантати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі