середа, 20 січня 2010 09:16

Американська поліція арештувала матір Ганни Курнікової

Американська поліція арештувала матір Ганни Курнікової

Поліція заарештувала матір відомої тенісистки Ганни Курникової після того, як її 5-річний син вистрибнув з вікна другого поверху їх будинку в Палм-біч, штат Флоріда, повідомляє веб-сайт TMZ.

Проти 46-річної Алли Володимирівни Курнікової висунуті звинувачення в недбалому поводженні з дитиною. Повідомляється, що у вівторок вдень сусіди помітили малолітню дитину, що плакала біля будинку Алли Курнікової в мокрому одязі.

Поліція, що прибула на місце події знайшла п"ятирічного Аллана Курнікова, який розповів, що вистрибнув з вікна другого поверху будинку, а потім заліз в басейн, "тому що у нього сильно боліли ноги".

Двері в будинок Курнікових були замкнуті, і поліцейські змогли увійти до будівлі лише по драбині через відкрите вікно другого поверху, розташоване на відстані 4,5 метра від землі. Ані матери дитини, ані будь-кого їх дорослих в будинку не було.

Коли Алла Курнікова після дзвінка поліції на мобільний телефон приїхала додому, вона повідомила, що їй довелося відлучитися на 50 хвилин, і вона "залишила хлопчика в будинку дивитися телевізор".

Алла Курнікова була взята під варту за підозри в недбалому поводженні з дитиною. Її син доставлений в одну з місцевих лікарень.

Лента.ру, Gzt.ru

Зараз ви читаєте новину «Американська поліція арештувала матір Ганни Курнікової». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі