середа, 21 лютого 2007 12:48

Американська Кіноакадемія визначила номінантів на Оскар

У вівторок, 20 лютого, американська Кіноакадемія закрила прийом бюлетенів для голосування за номінатів на Оскар. Серед них не виявилося Бреда Пітта, якому Кіноакадемія відмовила у номінації на Оскар за участь у фільмі "Вавилон".

Наразі потрібно підрахувати голоси за кожного претендента. Традиційно процес підрахунку ведуть фахівці аудиторської компанії Pricewaterhouse. Два експерти компанії і четверо їхніх помічників будуть опрацьовувати прислані майже 6 тисячами членів Кіноакадемії бюлетені.

Робота над бюлетенями займе три доби, у цей час вони будуть знаходиться в суворо засекреченому місці.

До моменту вручення Оскарів на урочистій церемонії імена переможців будуть знати лише два експерти Pricewaterhouse. Навіть помічники аудиторів допускаються лише до процедури попереднього підрахунку голосів.

Імена переможців у кожній категорії розміщуються в конверти, що роздруковуються на сцені під час церемонії. Співробітники Pricewaterhouse виготовлять два набори таких конвертів, і помістять їх у спеціальні портфелі.

Напередодні вручення Оскару два портфелі будуть доставлені на місце проведення церемонії в різний час і різні маршрути, що тримаються в строгому секреті.

Урочиста церемонія вручення премії Американської академії кінмистецтв пройде 25 лютого в Лос-Анджелесі, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Американська Кіноакадемія визначила номінантів на Оскар». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі