четвер, 05 лютого 2009 16:20

Американська газета нагадала Качиньському про "акторське" минуле

Американська газета нагадала Качиньському про "акторське" минуле
Американська газета The Washington Times, публікуючи статтю президента Польщі Леха Качиньського, нагадала про його "акторське" минуле, яке, на відміну від своїх політичних опонентів, він намагається забути.

Стаття глави Польщі розміщена в розділ "Думки". The Washington Times помилилася в написанні прізвища президента, написавши Kaczynksi, а не Kaczynski. У короткій інформації, що представляє польського президента, йдеться про численні пости, які займав Качиньський до обрання президентом, а також про те, що нинішній глава Польщі є колишнім "дитячим актором".

Мова йде про популярний польський фільм-казку "Про тих двох, які вкрали Місяць". У нім брати-близнята Лех і Ярослав Качиньські дійсно зіграли головні дитячі ролі. Проте, ніколи не думали про акторську долю, а тільки про кар"єру у великій політиці. Польська преса пише, що кожна згадка в ЗМІ "про дитячого актора" викликає різко негативну реакцію у самих братів та в"їдливі коментарі політичних противників Качиньських.

Після обрання Леха Качиньського президентом Польщі і призначення Ярослава Качиньського на посаду прем"єр-міністра європейська преса багато і критично писала про те, що братам-близнятам вдалося успішно "вкрасти не тільки Місяць, але і Польщу".

У статті в The Washington Times Лех Качиньський заявляє, що Польща є одним з найбільших союзників США. Глава Польщі нагадує про польські військові місії в Іраку та Афганістані, а також про підписану угоду по розміщенню на польській території елементів ПРО США.

На думку Качиньського, необхідно виробити спільну солідарну і рішучу політику відносно РФ, а також підтримати вступ в НАТО Грузії та України. Президент Польщі вважає, що розширення НАТО гарантує Європі безпеку і стабільність континенту.

59-річні близнюки Лех і Ярослав Качиньські, народилися з різницею в 45 хвилин, почали свою кар"єру з популярного фільму "Про тих двох, які вкрали Місяць". Два хлопчики-хулігани не слухалися батьків, мріяли байдикувати все життя, а сільський вчитель не знав, як відрізнити їх. Як сказано у фільмі, він вирішив порахувати волосся у них на головах, і виявилось, що у одного їх на 300 менше, ніж у іншого.

Брати до цих пір ідентичні. Єдиний спосіб розрізнити їх - уважно придивитися до молодшого, Леха, у якого є родимка, передає РІА Новости.

Зараз ви читаєте новину «Американська газета нагадала Качиньському про "акторське" минуле». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі