пʼятниця, 02 березня 2007 10:25

Американська дівчинка прогикала 38 днів підряд до весни

15-річна жителька флоридського містаСанкт-Петербург Дженніфер Мі, яка почала гикати 23 січня, перестала гикати тільки з приходом першого дня весни.

Як повідомляють місцеві ЗМІ, Дженіфер гикала з частотою приблизно 50 разів на хвилину, у зв"язку з чим була вимушена припинити відвідувати школу, і у неї з"явилися проблеми зі сном.

Батьки дівчинки консультувалися з різними лікарями від фахівців в Санкт-Петербурзі до експертів в Нью-Йорку, проте ніхто так і не міг зрозуміти, що ж викликало гикавку і як її зупинити.

Дівчинка перепробувала різні, у тому числі і народні методи, але ніщо не допомагало. Проте, прокинувшись в четвер вранці, вона з радістю виявила, що перестала гикати.

Поки точно невідомо, що ж стало причиною відступу гикавки, проте, як заявила сама Дженіфер місцевій радіостанції, вочевидь, подіяв комплекс різних методів.

- Це був мій метод (пиття з чашки особливим чином), зусилля хиропрактика, гіпноз і акупунктура, - сказала Дженіфер.

У понеділок вона має намір повернутися в школу.

Фахівці відзначають, що Дженіфер повезе, якщо хронічна гикавка відступить назавжди. В окремих випадках хронічна гикавка може тривати не тільки місяці, але і роки, і навіть десятиліття, повідомляє NEWSru.

Зараз ви читаєте новину «Американська дівчинка прогикала 38 днів підряд до весни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі