вівторок, 09 вересня 2008 16:55

Американка вижила після пострілу в потилицю (ФОТО)

23-річна мешканка Нью-Йорка Хизер Бреммер (HeatherBrammer) залишилася живою після пострілу в потилицю, проведеного практично впритул. Дівчина була виписана з лікарні через шість днів після інциденту. На думку лікарів, поранення не заподіяло довготривалого збитку здоров"ю пацієнтки. Кулю, яка  застрягла у черепі, можна побачити на рентгенівському знімку, кадр NBC.

Хизер Бреммер отримала поранення два тижні тому, в ході нападу з метою пограбування на пральню, в якій вона працювала менеджером. 22 серпня до пральні увійшов чорношкірий відвідувач, якого цікавили ціни на оренду фраків. Через деякий час чоловік повернувся, і, загрожуючи Хизер пістолетом, вимагав віддати йому вміст каси і сейфа. Після цього він наказав дівчині лягти на підлогу і вистрілив їй в потилицю зблизька.

Через приблизно двадцять хвилин після пострілу Хизер прийшла в свідомість, зуміла дістатися до телефону і викликати службу порятунку. Проведене в лікарні рентгенологічне обстеження показало, що куля застрягла в підставі черепа, зупинившись в двох міліметрах від її мозку. Єдиним наслідком удару в потилицю стало короткочасне порушення зору, інших серйозних пошкоджень виявлено не було.

Хызер Бреммер була виписана з лікарні через шість днів. Через два тижні після нападу її зір практично повернувся до норми. За словами лікарів, раніше їм не доводилося стикатися з такими везучими пацієнтами.

Грабіжник, що зробив напад на пральню, оголошений в розшук по фотороботу, складеному за допомогою потерпілого.

Зараз ви читаєте новину «Американка вижила після пострілу в потилицю (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі