пʼятниця, 28 березня 2008 15:07

Американка розстріляла своїх дітей і здалась поліції

У американському штаті Кентуккі 27 березня 37-річна Гейл Лінн Кунц застрелила двох своїх дітей. Після цього жінка відправилася до університету Луїсвілля, де проходила навчання, і здалася владі.

У студентському містечку приблизно на тридцять хвилин було оголошено тривогу через повідомлення про озброєну людину, яка з"явилася на його території. Жінка розмахувала пістолетом і погрожувала поліцейському, проте, після переговорів, вирішила здатися. Вона віддала зброю психологу університету.

У будинку Кунц, розташованому приблизно в 16 кілометрах від студмістечка, поліція виявила тіла двох дітей з вогнепальними пораненнями: 10-річного Нікі Кунца і 14-річного Грега Кунца. Їх матері Гейл вже висунуто звинувачення у вбивстві. В даний час вона знаходиться в університетській лікарні і чекає переїзду до в"язниці. Окрім подвійного вбивства, Кунц також звинувачується в "терористичній загрозі" за те, що тримала на мушці пістолета офіцера поліції.

За словами представника університету Сінді Хесс, поліція прибула у студмістечко приблизно о 8.40 ранку після повідомлення про озброєну жінку. За її словами, студмістечко не закривався, проте сповіщення про небезпеку було розіслане всім студентам і розміщене на сайті навчального закладу в інтернеті.

Причини інциденту встановлюються. Родина Кунців жила в тихому і благополучному районі в своєму двоповерховому будинку.

"Все це здається поганим сном і я скоро прокинуся. Як я подивлюся тепер у вікна будинку навпроти", - наводять місцеві ЗМІ слова сусідки Кунців Петті Шнайдер. Ще одна сусідка Шеріл Хейвін відзначила, що Кунци були хорошими сусідами.

Того ж дня в місті Коламбус (штат Джорджія) стався ще один кривавий інцидент: невідомий відкрив стрілянину у будівлі місцевої лікарні. Дві людини загинули, ще двоє отримали вогнепальні поранення, повідомляє РБК.

За повідомленням поліції, нападаючий був поранений співробітником правоохоронних органів, який бачив, як озброєний чоловік вийшов з лікарні і вистрілив у голову людини, що стояла поряд. Злочинець був доставлений до лікарні.

Очевидці інциденту повідомили місцевому телеканалу, що напередодні в лікарні померла мати стрільця, після чого чоловік повернувся до лікувальної установи з вогнепальною зброєю, повідомляє РИА "Новости".

Зараз ви читаєте новину «Американка розстріляла своїх дітей і здалась поліції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі