неділя, 18 травня 2008 15:39

Американка розчинила чоловіка в розчині соляної кислоти

У США завершився судовий процес у справі американки, яка розчинила свого чоловіка в чані з розчином соляної кислоти. Жінка засуджена до довічного ув"язнення без можливості умовно-дострокового звільнення, повідомляє AssociatedPress.

47-річну Ларису Шустер (LarissaSchuster) з міста Кловіса, біохіміка по професії, в грудні 2007 року визнали винною у вбивстві її чоловіка, Тімоті Шустера, здійсненому в 2003 році. Відомо, що пара подала на розлучення після 20 років, прожитих в шлюбі. На думку суду, злочин був здійснений з корисливих мотивів.

Спільником Лариси Шустер був її колишній лаборант Джеймс Фегон, якому за його допомогу вона запропонувала дві тисячі доларів. Вони оглушили Тімоті Шустера, приспали його хлороформом і кинули ще живого чоловіка в бак з кислотою об"ємом 55 галонів, де його тіло, що частково розклалося, було знайдене через декілька днів після його зникнення.

Суд також відхилив прохання захисників Лариси Шустер про проведення ще одного судового процесу у цій справі, повідомляє Лента.ру.

Зараз ви читаєте новину «Американка розчинила чоловіка в розчині соляної кислоти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі