неділя, 01 березня 2009 10:52

Американка обміняла дітей на папугу

Американка обміняла дітей на папугу

Мешканка Луїзіани обміняла двох прийомних дітей на папугу какаду і 175 доларів готівкою, передає AssociatedPress. 53-річна Донна Грінвелл (Donna Greenwell), що працює водієм-далекобійником, віддала п"ятирічного хлопчика і чотирирічну дівчинку сімейній парі, яка протягом декількох років безуспішно намагалася завести власну дитину.

У 46-річного Пола Ромеро (Paul Romero) вже є троє дітей від попереднього шлюбу, однак його 27-річна дружина Бренді Лінн Ромеро (Brandy Lynn Romero) довгий час не могла завагітніти. Про це вони розповіли Донні Грінвелл, яка зателефонувала їм, коли побачила оголошення про продаж какаду за півтори тисячі доларів.

Жінка запропонувала їм купити дітей за дві тисячі доларів. Подружжя відповіло, що не може заплатити таку суму, і тоді вона запропонувала обміняти їх на папугу. На наступний день вона попросила їх доплатити 175 доларів, які нібито були потрібні для того, щоб оформити документи на усиновлення. На минулому тижні в поліцію поступив анонімний дзвінок, завдяки якому пару вдалося затримати.

Донна Грінвелл почала піклуватися про дітей трохи більше року тому. Їх мати попросила Грінвелл доглядати за дітьми протягом місяця, однак це затягнулося на цілий рік. На даний момент вона знаходиться у Техасі. Через родичів мати передала, що найближчим часом приїде до дітей. Слідству вдалося зв"язатися з батьком, який вже проявив інтерес до оформлення опікунства.

Поки не відомо, чи дозволять цим батькам займатися вихованням дітей. Слідству вдалося встановити, що вони зазнавали фізичного та сексуального насильства. При цьому ні Донна Грінвелл, ні подружжя Ромеро не мають до цього ніякого відношення.

Відзначимо, що подружню пару вже відпустили під заставу в 5 тисяч доларів. Донна Грінвелл, яку вже не раз заарештовували у зв"язку з викраденням, нападами і грабежем, в даний момент залишається у в"язниці. Всім трьом пред"явлені звинувачення у викраденні людей при обтяжуючих обставинах.

Зараз ви читаєте новину «Американка обміняла дітей на папугу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі