четвер, 13 березня 2008 09:39

Американка два роки не виходила з туалету

Мешканка штату Канзас не виходила з туалетної кімнати протягом двох років, поки її не вивели звідти поліцейські, повідомляє в четвер агентство АР.

Поліцію до 35-річної Пем Бебкук викликав її коханий Корі Макфаррен. Після звільнення з добровільного ув"язнення жінку тут же доправили в лікарню, оскільки, за словах поліцейських, "її шкіра приросла до сидіння унітазу". Медики надали постраждалій необхідну допомогу, проте якийсь час їй доведеться пересуватися в інвалідному візку.

Корі Макфаррен сказав, що щодня приносив Пем їжу і воду і просив її вийти із вбиральні, на що жінка відповідала: "Можливо, завтра". Нарешті, 27 лютого Макфаррен повідомив поліції, що "з його дівчиною коїться щось недобре".

Поки невідомо, чи з"явиться Макфаррен перед судом – слідчі мають представити результати розслідування в місцеву прокуратуру тільки наступного тижня. Тим часом, сам він не вважає себе винуватим і відзначає, що мешкання в туалетній кімнаті "було винятково вибором Пем".

"Вона доросла людина, і вона ухвалила рішення. Моя провина в тому, що я не покликав на допомогу раніше, я визнаю це. Але з часом до цього просто звикаєш", – сказав він.

Місцева влада вважає, що Бебкок провела "в неволі" два роки, Макфаррен не впевнений у тому, як довго вона там знаходилася. Він стверджує, що його подруга боялася вийти з кімнати через страх побоїв, які вона пережила в дитинстві.

"Це просто сталося одного разу. Вона зайшла в туалетну кімнату один раз і провела там якийсь час, наступного разу це тривало більше. А потім вона вирішила, що просто залишиться там, неначе це було її притулком", – сказав Макфаррен.

За його словами, попри незвичність ситуації, у нього з подругою "були проте абсолютно нормальні відносини, якщо не рахувати того, що вони розвивалися виключно в туалетній кімнаті", передає РИА "Новости".

Зараз ви читаєте новину «Американка два роки не виходила з туалету». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі