пʼятниця, 22 червня 2007 10:39

Американка довела в суді право ходити по місту голою

$30 тисяч довелося виплатити поліції Нью-Йорка жінці, яку затримали за ходіння топлесс вулицями міста. Таку ухвалу виніс суд Нью-Йорка, який порахував, що чоловіки і жінки мають рівне право оголяти верхню частину тіла.

Гуляючи вулицями міста з голими грудьми 27-річна Джілл Коккаро була затримана співробітниками поліції і утримувалася у відділенні 12 годин.

Як розповідає американка, врешті-решт її все-таки відпустили, але вона не може забути, як грубо з нею поводилися правоохоронці, витягуючи з патрульної машини буквально за волосся.

Після затримання жінка звернулася до суду, де пред"явила як доказ викликаної затриманням психологічної травми виписку з лікарні.

Правосуддя опинилося на боці постраждалої нудистки, за моральний збиток якої нью-йоркська поліція виплатила чималу суму.

"Я завжди вважала, що це абсолютно нормально - ходити топлесс. Я роблю це з практичних міркувань", - сказала Коккаро, додавши, що вже ходила з голим верхом по вулиці в 2004 році, після міського марафону, повідомляє "Острoв".

Зараз ви читаєте новину «Американка довела в суді право ходити по місту голою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі