пʼятниця, 27 червня 2008 13:52

Американка будує будинок з уламків літака

Архітектурне бюро StudioofEnvironmentalArchitecture допомагає мешканці Малібу Френсі Ревальд побудувати будинок, цілком і повністю зроблений з перероблених уламків авіалайнера Boeing 747.

Вартість деталей літака, куплених на звалищі металобрухту, складає 40 тисяч доларів. За задумом архітекторів, площа головного будинку, зробленого з уламків, досягне 360 квадратних метрів. Крім того, поряд розташуються будиночки для гостей, резиденція охорони і комора.

Художня студія буде зроблена з шматка фюзеляжу, хвостова частина літака перетвориться на платформу для огляду, ніс стане павільйоном для медитацій, а колишній салон першого класу перероблять під будиночок для гостей.

Крила "Боїнгу" стануть дахом незвичайного будинку.

Для того, щоб транспортувати деталі лайнера з пустелі Мохаве, доводиться наймати вертоліт, оренда якого складає 10 тисяч доларів на годину. Для перевезення громіздких уламків на автомобілях довелося перекривати п"ять шосе.

Крім того, отримання дозволу на будівництво було узгоджене з 17 урядовими агентствами, передає AssociatedPress.

Зараз ви читаєте новину «Американка будує будинок з уламків літака». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі