понеділок, 23 липня 2007 15:15

Американець знайшов у пакеті з чіпсами смажену мишу (ФОТО)

 
Похилий американець виявив смажену мишу в упаковці з чіпсами із смаком барбекю. Як повідомляє агентство АР, 66-річний житель міста Гавр (Havre) (штат Монтана) Джек Хайнс заявив, що він знайшов мишу у вівторок.


"Яке щастя, що я її побачив наперед. Я підніс її прямо до рота, відчув шерсть і відкинув назад в пакет. А потім подивився і взагалі викинув", - поділився своїми переживаннями Хайнс.

У ці вихідні представник компанії-виготівника Frito-Lay забрав у Хайнса упаковку з-під чіпсів і саму мишу. Тару і гризуна переправлять в головний офіс компанії в місті Плано (штат Техас) для аналізу.

Тим часом, як заявив прес-секретар компанії Джаред Догерті, фотографія миші зовсім не переконує його в тому, що гризун потрапив в упаковку в процесі виготовлення продукту, у зв"язку з чим заяви Хайнса для нього поки всього лише "необгрунтована претензія", передає Factnews.
Зараз ви читаєте новину «Американець знайшов у пакеті з чіпсами смажену мишу (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі