Ексклюзиви
середа, 05 грудня 2007 13:42

Американець заборгував 221 трильйон доларів

Жителеві американського штату Джорджія Джону Мартінсу прийшло банківське повідомлення про те, що він зобов"язаний виплатити банку понад 211 трильйон доларів.

Точна сума "боргу", згідно довідці, складала 211 трильйонів 10 мільярдів 28 мільйонів 257 тисяч 303 долари. Ця сума в 70 разів перевищує річний федеральний бюджет США.

Повідомлення банк "Ваковія" направив американцеві після того, як Мартінс закрив свій рахунок, залишивши на ньому достатньо грошей для сплати останнього виписаного ним чека. Банк підтвердив закриття рахунку, проте повідомив свого колишнього клієнта про те, що за ним залишився "боржок".

"Я просто не знав, що і думати, - заявив здивований Мартінс. - 211 трильйонів - це трохи більше, ніж у мене колись було на рахунку".

На щастя, наприкінці листопада ситуація прояснилася. Представники банку заявили, що в направлене Мартінсу повідомлення при редагуванні "вкралась" помилка, через яку він і став найбільшим у світі "боржником", повідомляє РИА Новости.

 

Зараз ви читаєте новину «Американець заборгував 221 трильйон доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути