четвер, 10 липня 2008 15:52

Американець за дві доби змінив 39250 місць на стадіоні (ФОТО)

 
Житель каліфорнійського міста Анахайм Джим Пьюрол побив світовий рекорд, зайнявши за 48 годин 39250 місць на стадіоні RoseBowl. Про це в четвер повідомляє агентство Associated Press.

Втім, Пьюрол не зупинився на досягнутому і продовжує пересідати з місця на місце, розраховуючи до кінця тижня зайняти всі 92542 сидінь стадіону. Він почав свої переміщення в понеділок. 56-річний рекордсмен стверджує, що стадіон RoseBowl йому подобається не дивлячись на те, що не дуже чисті сидіння вже сильно забруднили його одяг.

Як повідомляє PasadenaWeekly, рекордсмен витрачає на пересаджування з місця на місця по 12 годин в день, роблячи лише невеликі перерви. Ночами він спить в роздягальні.

Джим Пьюрол вже 22 рази потрапляв в книгу Гіннеса. Зокрема, передає AssociatedPress, він встановив світовий рекорд, зайнявши 107501 місце на стадіоні університету Мічігану. Крім того, PasadenaWeekly пише, що одного разу Пьюрол засунув в рот рекордну кількість паличок для коктейля - 280 штук.

Зараз ви читаєте новину «Американець за дві доби змінив 39250 місць на стадіоні (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі