пʼятниця, 21 грудня 2007 11:59

Американець з синьою шкірою переховується від публічності (ФОТО, ВІДЕО)

Ще 14 років тому у жителя Каліфорнії Пола Карасона на грунті стресу розвинувся дерматит. Позбавитися від неприємного захворювання чоловік вирішив за допомогою екстракту на основі срібла.

Взагалі-то ліки призначені для внутрішнього вживання, але Карасон вирішив прискорити процеси. Для більшого ефекту хворий став втирати цілющий засіб прямо в шкіру свого обличчя.

Спочатку ні він, ні його знайомі не помітили чого-небудь дивного, оскільки зміни відбувалися поступово. Зате кінцевий результат шокував американця. Тепер він веде самітницький спосіб життя і прагне не показуватися на публіці.

Колоїдне срібло, яке використовував Карасон, є природним антисептиком і вважається абсолютно безпечним і нетоксичним. При цьому воно володіє ефектом широкого спектру, перешкоджаючи росту і розмноженню вірусів, бактерій і грибків. Екстракт вважається безпечним для високоорганізованих форм життя. На відміну від синтетичних антисептиків, колоїдне срібло не викликає освіти стійких до нього патогенних мікроорганізмів.

Колоїдне срібло навіть рекомендується як профілактичний засіб від раку і СНІДу.

Проте в американському Управлінні з контролю якості продуктів і медикаментів попередили, що даний засіб може спровокувати так звану аргирію, тобто сріблясту пігментацію шкіри. Що і трапилося у випадку з Карасоном, пише британська газета The Telegraph.

Зараз ви читаєте новину «Американець з синьою шкірою переховується від публічності (ФОТО, ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі