Ексклюзиви
вівторок, 01 липня 2008 15:19

Американець вирізав з сиру копію знаменитої картини (ФОТО)

 

З величезного шматка сира чеддер майстер вирізав копію картини знаменитого художника Джона Трамбалла "Декларація незалежності".

Картина знаменитого американського художника, що зображає процес підписання Декларації незалежності, прикрашає Ротонду Капітолія у Вашингтоні. Головними особами полотна стали президент США Томас Джефферсон, майбутній президент Джон Адамс, президент конгресу Джон Хенкока і багато інших політичних діячів.

Для створення сирного монумента сільському виноградареві з американського штату Вісконсін Трою Лендверу знадобилися інструменти скульптора і 907 кг сира чеддер. Скульптура була створена за замовленням компанії KellogCo., що виготовляє сирні крекери Cheez-it. Це вже друге творіння виноградаря для цієї компанії, яка минулого року замовила йому сирну копію національного монумента гори Рашмор.

Сирна картина буде спочатку представлена 4 липня у Філадельфії, потім відправиться на батьківщину Лендвера, де він влаштовує виставку своєї винної продукції. Після цього сирний гігант буде порізаний на шматочки і розвезений на продуктові склади, де буде зберігатися, поки його не з"їдять, повідомляє Ньюзленд.

Зараз ви читаєте новину «Американець вирізав з сиру копію знаменитої картини (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути