четвер, 10 січня 2008 15:41

Американець відрізав собі руку і засмажив її, через "відмітку диявола"

Чоловік, що вірив в те, що на його руці утворилася "відмітка диявола", відрізав кінцівку циркулярною пилою, засмажив її в мікрохвильовці, а потім подзвонив 911, передає АР.

Коли в будинок 20-річного членоушкоджувача приїхала поліція округу Кутенаї (штат Айдахо), він поводився спокійно. Чоловіка негайно доставили в психіатричне відділення місцевого шпиталю. "До моменту приїзду "швидкої" він засмажив руку, - заявив представник правоохоронних органів. - До цього чоловік наклав джгут на плече, так що не помер від крововтрати".

Прес-секретар лікарні відмовився повідомити, чи знаходився чоловік на обліку у зв"язку з проблемами з психічним здоров"ям, а також чи спробували йому пришити відрізану руку.

Відзначимо, що в Новому Заповіті приведені слова ангела, який говорить: "Людина, що поклоняється дияволові, його зображенню або носить його знак на лобі або на руці, вип"є чашу вина гніву Божого". А в Книзі від Матвія про "відмітку диявола" сказано: "Якщо ваша права рука штовхає вас на гріх, відріжте її і викиньте геть. Краще втратити одну частину свого тіла, чим всьому тілу відправитися в пекло". Невідомо, яку саме руку чоловік собі ампутував. Newsland.

Зараз ви читаєте новину «Американець відрізав собі руку і засмажив її, через "відмітку диявола"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі