понеділок, 30 квітня 2007 10:27

Американець розстріляв відвідувачів торгового центру. 3 загиблих

В американському штаті Міссурі в торговому центрі міста Канзас-сіті озброєний чоловік застрелив двох чоловік. Ще двоє поранені. Після перестрілки міста самого злочинця убили поліцейські.

Озброєний чоловік, що припаркував свою машину біля торгового центру Ward Parkway на півдні Канзас-Сіті, увійшов до нього і почав безладно стріляти по відвідувачах торгового центру. За попередніми даними, він зробив більше 16 пострілів. Потім він увійшов до приміщення торгового центру, де його застрелили поліцейські.

Результат недільної події в торговому центрі Канзас-Сіті - троє убитих і, щонайменше, двоє поранених, повідомляють в міській поліції. Поки нічого не повідомляється про особу нападника. За словами очевидців, це була біла людина, на вигляд трохи більше п"ятдесяти років. Також поступають суперечливі повідомлення про зброю, якою користувався злочинець: за одними даними це була гвинтівка, за іншими - автомат. Торговий центр повністю закритий, місце події оточене, там працюють слідчі, повідомляє NEWSru.

Зараз ви читаєте новину «Американець розстріляв відвідувачів торгового центру. 3 загиблих». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі