Ексклюзиви
середа, 11 липня 2007 11:32

Американець прикинувся деревом, щоб пограбувати банк

49-річний американець Джеймс Колдуелл вибрав витончений спосіб маскування під час пограбування банку. Замість того, щоб надіти на голову темні колготки або яку-небудь маску, він вирішив прикинутися деревом, причому в буквальному розумінні цього слова.

Сховавшись гіллям, вранці в минулу суботу Колдуелл відправився грабувати відділення банку Citizens Bank в американському Манчестері.

"Відразу після відкриття банку всередину увійшов чоловік з гілками і листям, яке клейкою стрічкою були приліплені до його тіла", - розповів сержант поліції Уїльям Девіс. "Він пішов відразу ж до початку черги, протягнув касирові мішок і наказав покласти в нього гроші", - додав він.

Касир виконала наказ грабіжника, але разом з грошима поклала в мішок і пакет з фарбою, який вибухнув, тому злочинець викинув мішок на парковці і сховався.

Поліції знадобилося зовсім небагато час, щоб схопити "лісового" розбійника.

Камера спостереження зняла його в профіль в мить, коли він виходив з будівлі. "Ми показали відеозапис по місцевому телебаченню, і декілька людей впізнали злочинця. У нас було тільки його ім"я, але нам сказали, де його можна знайти", - говорить сержант.

Пізніше Колдуелла заарештували біля його будинку, приблизно в трьох кілометрах від банку, і пред"явили звинувачення в грабежі.

Сержант Девіс зізнався, що ніколи не мав справи з таким химерним банківським пограбуванням. "Бандана, капелюх, сонячні окуляри, але щоб гілля - ніколи", - говорить він, повідомляє NEWSru.

Зараз ви читаєте новину «Американець прикинувся деревом, щоб пограбувати банк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути