пʼятниця, 25 травня 2007 16:28

Американець позивається на роботодавця за нерозуміння його пристрасті до порно


Колишній працівник IBM подав до суду на корпорацію за несправедливе звільнення і зажадав п"ять мільйонів доларів компенсації. 58-річний Джеймс Пасенза був звільнений за відвідування чатів для дорослих на робочому місці.

Позивач стверджує, що залежність від онлайн-чатів не є приводом для звільнення і керівництво компанії повинне було з розумінням віднестися до його пристрасті. Також він стверджує, що інтернет допомагав йому позбавитися від психологічних проблем, що виникли після війни у В"єтнамі. У 1969 році Пасенза став свідком смерті свого бойового товариша під час військових дій, що і послужило причиною стресу.

Адвокати позивача мають намір будувати захист в суді, наполягаючи, що порнографія була способом "самолікування" їх клієнта.

Керівництво IBM кілька місяців тому вже попереджало Пасенза про те, що відвідини сайтів "Для дорослих" на робочому місці є порушенням правил компанії, повідомляють ВВС News.


Зараз ви читаєте новину «Американець позивається на роботодавця за нерозуміння його пристрасті до порно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі