середа, 11 квітня 2007 14:37

Американець потрапив до психлікарні через просушування дітей

27-річний житель міста Хатчинсон в штаті Канзас Арон Прітчард, що посадив 28 листопада 2006 року двоє маленьких дітей в гарячу сушарку для білизни, був визнаний судом неосудним, пише The Hutchinson News.

За інформацією видання, прокурор вважаэ, що Прітчард таким чином намагався покарати трирічного хлопчика і дворічну дівчинку. Проте сам Арон стверджує, що хотів всього лише покатати дітей в центрифузі і навіть поклав в машину подушки щоб їм було зручніше. В результаті інциденту хлопчик отримав опіки другого ступеня.

Світовий суддя Джо Маккарвіль призначив Прітчарду заставу в 750 доларів, вказавши на недолік свідоцтв, що Арон хотів заподіяти дітям шкоду. Проте на попередньому слуханні 9 квітня окружний суддя Тім Чемберс виніс ухвалу про відправку підсудного в лікарню міста Ларнед. Слухання продовжиться, коли фахівці визнають, що він достатньо психічно здоровий, аби з"явитися перед судом, повідомляє Lenta.ru.
Зараз ви читаєте новину «Американець потрапив до психлікарні через просушування дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі