середа, 09 липня 2008 12:45

Американець отримав 35 років в"язниці через смердючі ноги

Житель Х"юстону Уїльям Антоніо Серрано (WilliamAntonioSerrano) засуджений судом до 35 років тюремного ув"язнення за те, що убив свого сусіда по кімнаті, після того, як той заявив, що у Серрано смердять ноги, повідомляє TheHoustonChronicle.

На суді 23-річний Серрано кричав і плакав, намагаючись переконати суддю, що діяв в цілях самозахисту і що сусід 21-річний Ноель Кинтанійя-Вакеро (NoelQuintanilla-vaquero) напав не його першим.

Проте суд не знайшов ніяких доказів, що в убитого Вакеро була в руках яка-небудь зброя. Свідок події, що проживала в тій же квартирі, підтвердив, що чоловіки посварилися через смердючі ноги. Вона бачила, як Саррано видалив Вакеро ножем.

За необережне зауваження Вакеро отримав 16 колених ран. Повідомляється, що чоловіки працювали на будівництві і між ними не було конфліктів, проте у вечір вбивства обоє добре випили. Серрано зможе подати прохання про помилування не раніше, ніж відбуде половину тюремного терміну, повідомляє Лента.ру.

Зараз ви читаєте новину «Американець отримав 35 років в"язниці через смердючі ноги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі