пʼятниця, 18 квітня 2008 14:23

Американець катав у машині двометрового алігатора

Американець катав у машині двометрового алігатора
Американські поліцейські виявили в зупиненій машині двометрового алігатора, повідомляє Daily Mail. Уїльям Джонсон був зупинений в міста Бразорія (штат Техас) за небезпечне керування авто. Виявилось, що він розшукується за підозрою в крадіжці.

Проте це було ще не все: поліцейські, які зупинили вночі його машину, знайшли за заднім склом його автомобіля величезного крокодила.

На плівці, знятій на камеру, встановлену в поліцейській машині, видно, як поліцейські світять ліхтариками на задню частину машини, не вірячи своїм очам.

Джонсон був затриманий і звинувачений в незаконному утриманні алігатора і крадіжці. Застава за його звільнення була встановлена у розмірі 25 тисяч доларів.

А у свою чергу, поліція Австралії зараз розшукує зловмисників, які викрали 18 дитинчат морських крокодилів. Вартість однієї такій рептилії на "чорному ринку" може сягати 1 тисячі доларів, повідомляє ФактNews.

Зараз ви читаєте новину «Американець катав у машині двометрового алігатора». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі