вівторок, 29 липня 2008 14:31

Американець арештований за "розстріл" газонокосарки

Поліція американського штату Вісконсін заарештувала 56-річного чоловіка після того, як він розстріляв з дробовика свою газонокосарку. Мотивація чоловіка була проста - садовий інструмент відмовився заводитися, пише Фактnews.

Тепер Кіт Валендовськи, що живе в місті Мілуоки, звинувачується в порушенні громадського порядку. До речі, як заявили офіцери поліції, що приїхали до Валендовськи після надходження скарг від сусідів, чоловік був абсолютно незгодний зі своїм затриманням. "Це мій двір, моя газонокосарка і я можу стріляти в неї, коли мені надумається", - говорив Валендовськи.

У підвалі у порушника спокою поліція виявила справжній арсенал: пістолет, дробовик і електрошок. За словами свідків, Валендовськи дістав зброю після того, як у нього кілька разів не вийшло завести газонокосарку. При цьому, як говорять сусіди, чоловік виглядав дуже п"яним.

Власник місцевого господарського магазина сказав, що Валедовському навряд чи тепер вдасться полагодити свою газонокосарку. "Всі дії з садовим інструментом, які не схвалені виробником, анулюють гарантію", - сказав власник Wagner"sGardenMart Дік Вагнер.

Зараз ви читаєте новину «Американець арештований за "розстріл" газонокосарки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі