вівторок, 06 листопада 2007 12:17

Американець 45 хвилин пролежав у ванні з 87 гримучими зміями

У американському місті Дублін, що неподалік Далласа в штаті Техас, рекордсмен 45 хвилин пролежав у ванні з гримучими зміями. Джеккі Біббі на прізвисько "Техаська людина-змія" три чверті години перебував у прозорій ванні разом із 87 гримучими зміями, побивши свій власний рекорд рівно на 12 змій, і в черговий раз потрапивши в "Книгу рекордів Гіннеса".

За словами Біббі, який під час встановлення рекорду був у одязі, змії заповзали йому під руки, між ніг і скрізь, де тільки могли проповзти, проте жодна його не вкусила. "Щоб тебе не вкусили, не треба робити різких рухів. Швидкі рухи лякають гримучих змій. Якщо Ви рухаєтеся поволі й обережно, то це їх не турбує", – говорить він.

Прозора ванна була спеціально виготовлена для Біббі кілька років тому і в ній він встановив декілька рекордів.

Минулого року Біббі встановив рекорд, одночасно утримавши в роті за хвіст 10 гримучих змій. Він також стверджує, що одного разу заліз у спальний мішок головою вперед, коли там були 20 гримучий змій, а ногами вперед – коли там було 112 змій, передає АР.

Зараз ви читаєте новину «Американець 45 хвилин пролежав у ванні з 87 гримучими зміями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі