четвер, 10 липня 2008 09:32

Американця заарештували за порятунок свого комп"ютера з вогню

Житель американського міста Вайнона в штаті Міннесота був арештований після того, як виніс з будинку, що горів, свій комп"ютер, пише 8 липня WinonaDailyNews.

За інформацією видання, увечері в неділю, 6 липня, в двоповерховому будинку, де знімав кімнату 53-річний Ніколас Крістофер Гай (NicholasChristopherGuy), виникла пожежа. Прибулі на місце події пожежники виявили засмученого Гая біля палаючого будинку, і попросили його відійти подалі, щоб не заважати займатися гасінням вогню.

Спочатку чоловік послухався порад пожежників, проте потім несподівано передумав, кинувся в будівлю, що горіла, і незабаром вибіг назад з комп"ютером в руках. За словами поліцейських, ніяких поранень Гай не отримав, проте йому була потрібна допомога рятувальників, щоб вибратися з вогню. Згодом чоловік був арештований за те, що піддав життя пожежників небезпеці.

Зараз ви читаєте новину «Американця заарештували за порятунок свого комп"ютера з вогню». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі