четвер, 06 грудня 2007 17:30

Американця за злом комп"ютерів засудили до 110 років в"язниці

33-річний інженер Айворі Дікерсон із Північної Кароліни сів у в"язницю на 110 років разом зі своїм спільником за злом комп"ютерів дівчаток-підлітків.

Подібними зломами Дікерсон займався декілька років, проникнувши більш ніж до сотні комп"ютерів.

Установивши на комп"ютерах жертв троянську програму Bifrost і діставши доступ до всієї їхньої особистої інформації, Дікерсон шантажував дівчаток, змушуючи робити й надсилати йому свої непристойні фотографії.

Зловити Дікерсона вдалося агентам ФБР, які вийшли в Мережу під виглядом дівчаток-підлітків. У ході розслідування на комп"ютері Дікерсона було також виявлено 600 порнографічних зображень дітей. Крім того, злочинець мав у своєму розпорядженні програми, що дозволяють йому підключатися до чужих веб-камер і записувати людей без їхнього відома.

Вирок Дікерсону оголошено судом Орландо в серпні за двома епізодами незаконного проникнення в комп"ютерні системи й одним епізодом змови з метою виготовлення дитячої порнографії. Місяцем пізніше він був визнаний винним ще за двома епізодами, пов"язаними з дитячою порнографією.

Влада заявляє, що розслідування продовжується. Арешту спільника Дікерсона поки не було, повідомляє Корреспондент.net.

Зараз ви читаєте новину «Американця за злом комп"ютерів засудили до 110 років в"язниці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі