субота, 16 серпня 2008 11:05

Американця посадили на сім років за розсилку спаму

За чотири роки від дій Долана і його підялинників постраждали не менше 250 користувачів AOL.

Після звільнення 24-річному Майклу Долану доведеться провести ще три роки під спостереженням поліції. Також молоду людину зобов"язали виплатити штраф у розмірі 200 доларів. Про це повідомляє Лента.ру.

Долана звинувачували в тому, що він, спільно з п"ятьма спільниками, розсилав спам користувачам різних сервісів порталу AOL в період з 2002 по 2006 роки. У повідомленнях містилося шкідливе програмне забезпечення, метою якого була крадіжка особистих даних. Насамперед шахраїв цікавили номери банківських карток і реквізити доступу до рахунків.

За час своєї діяльності шахраї заробили щонайменше 400 тисяч доларів. Отримані гроші були витрачені на ігрові приставки, комп"ютери і різні подарункові сертифікати. Всі підсудні визнали себе винним.

Раніше Долана вже судили за незаконний доступ до комп"ютера. Тоді він отримав дворічний випробувальний термін. Але через порушення режиму сів у в"язницю на дев"ять місяців.

Зараз ви читаєте новину «Американця посадили на сім років за розсилку спаму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі