четвер, 27 грудня 2007 08:28

Американці назвали Буша Чоловіком року

Американці назвали Чоловіком року президента США Джорджа Буша і Жінкою року - кандидата в президенти США, сенатора-демократа Хілларі Клінтон.

Про це оголосила в середу Служба Геллапа, яка щороку наприкінці року проводить опитування серед громадян США про те, яка особа в США і за кордоном викликає у них найбільше захоплення.

Дослідження показало, що серед чоловіків 10% американців на перше місце поставили Буша-молодшого.

На другому місці (8%) опинився колишній президент США Білл Клінтон, на третьому - колишній віце-президент США і лауреат Нобелівської премії миру цього року Альберт Гор, якого назвали 6% американців.

Серед жінок Хілларі Клінтон назвали 18% опитаних. На другому місці (16%) відома телеведуча Опра Уїнфрі, на третьому (5%) - держсекретар США Кондоліза Райс.

Опитування  показало також, що серед жінок четверте місце (3%) поділили між собою перша леді США Лора Буш і голлівудська кінозірка Анжеліна Джолі.

Серед чоловіків на четвертому місці опинився кандидат в президенти США сенатор-демократ Барак Обама (5%).

На п"яте місці серед жінок американці поставили прем"єр-міністра Великобританії Маргарет Тетчер і лідера опозиції в Пакистані Беназір Бхутто (2%).

Серед чоловіків п"яте місце ділять колишній президент ПАР Нельсон Мандела і відомий американський проповідник-євангеліст Білі Грем (3%).

Опитування проведене на вибірці в 1011 респондентів, повідомляє Корреспондент.net.

Зараз ви читаєте новину «Американці назвали Буша Чоловіком року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі