понеділок, 15 жовтня 2007 09:08

Алсу вагітна другою дитиною

 Найочікуваніша гостя гала-концерту "Нової хвилі" Алсу так і не приїхала на це шоу. Хоча по Пітеру були розклеєні афіші, в яких згадувалося серед зірок першої величини і її ім"я.

Співачка довго не хотіла пояснювати причину своєї відмови, але все ж розповіла організаторам заходу, що справа в тому , що вона погано себе почуває . Зараз молода мама знов чекає поповнення у сімействі, проте вагітність проходить не зовсім гладко. Саме тому співачка змушена відмовитися від тривалих переїздів і важких концертів.

– Алсу себе погано почуває, – зізналися організатори. – Вона навіть говорить через силу. Зрозуміло, ми всі бажаємо їй швидкого одужання і не стали наполягати на виступі.

Медики заборонили Алсу перенапружуватися і наполягли на припиненні активної концертної діяльності.

Лікарі упевнені, що ризикувати співачці здоров"ям майбутнього малюка украй небезпечно, а кожен концерт, переліт у літаку з міста в місто, осіння дощова погода – все це може негативно позначитися згодом, пише "Твой день".

Зараз ви читаєте новину «Алсу вагітна другою дитиною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі