понеділок, 09 лютого 2009 10:03

Альпініст вижив після падіння зі 122-метрової висоти

Альпініст вижив після падіння зі 122-метрової висоти
Альпініст залишився живий після падіння з 122-метрової висоти, передає BBC News. 55-річний чоловік, ім"я якого не повідомляється, здійснював підйом по глибокому яр Нетермост (Nethermost), недалеко від гори Хелвеллін у британському заповіднику Озерний край. Завершивши підйом, альпініст послизнувся і зірвався вниз.

У результаті падіння він отримав безліч серйозних травм. Бригада рятувальників, що виявила чоловіка, на вертольоті транспортувала його в лікарню міста Карлайл, розташованого неподалік від заповідника. Як заявив представник рятувальної команди, після падіння альпініст добрався до безпечного місця у верхній частині яру, але не зміг рухатися далі від отриманих травм.

Кілька днів тому в горах заповідника загинули дві людини


Рятувальники переконливо просять недосвідчених альпіністів та мандрівників утриматися від сходження на вершини, розташовані в Озерному краї. Попередження з"явилося відразу після того, як кілька днів тому в горах заповідника загинули дві людини.
Зараз ви читаєте новину «Альпініст вижив після падіння зі 122-метрової висоти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі